Bun venit la Pizza Benitto Timisoara

Daca ati ajuns aici, inseamna ca ceva delicios v-a atras atentia!

Suntem o afacere locală, înființată acum 10 ani cu scopul de a oferi o experiență autentică de pizza italiană tuturor clienților noștri. De-a lungul anilor, am lucrat din greu pentru a ne menține reputația de a fi cea mai bună pizzerie din oraș, prin oferirea de produse de calitate și servicii excelente.

La baza afacerii noastre stă dragostea pentru pizza. Toate rețetele sunt originale, cu ingrediente de înaltă calitate, pentru a vă oferi o experiență gustativă unică și autentică. Folosim o combinație de brânzeturi delicioase, sosuri pregătite cu atenție și legume proaspete pentru a crea gustul perfect de pizza. Fie că vă place pizza clasică cu mozzarella și sos de roșii sau vă încântă aromele îndrăznețe ale pizzei „Românească”, aveți garanția că veți găsi gustul perfect pentru dumneavoastră în meniul nostru variat.

Suntem mândri că oferim nu numai cele mai bune pizza din oraș, ci și un serviciu excelent. Comenzile dvs. sunt întotdeauna pregătite la timp și livrate la ușa dvs. cu o atitudine prietenoasă și un zâmbet pe față. În plus, suntem foarte mândri de platforma noastră de livrare online, care vă permite să comandați pizza preferată direct de pe site în doar câteva clicuri.

Accesați meniul nostru și comandați acum, iar noi vom fi bucuroși să vă aducem pizza preferată chiar la ușa dumneavoastră. Mulțumim pentru că sunteți alături de noi de 10 ani și ne dorim să vă avem alături în continuare.

500clienti

Peste 500de clienti serviti zilnic

100produse

Peste 100 produse in portofoliu

40minute

Timp de livrare la domiciliu

5operatori

La dispozitia ta

Main Menu

Call Now Button